My's sida

My

IC S*Turandots Donna Salina
Färg: svartsmoke
Född: 2002-11-15
Far: IDP*Källedals Evert (EUR ns 24)
Mor: CH S*Stava's Isabelle (EUR f)
Uppfödare: Hans Åke Donnersvärd

HCM-test: 070528 normal


Den andra europén som flyttad in var lilla My. En mycket cool  ung dam, som bara knallade rakt in i lägenheten och undersökte den. Började leka direkt och brydde sig inte om att "stora syster" Fi fräste och smög på henne. Efter bara några dagar var det full fart.

Lördagen den 29 mars var My på sitt livs första utställning. I bedömningen stod det bl.a. att hon är "en cool tjej" och jag kan inte annat än hålla med. Hon skötte sig exemplariskt och verkade anse att det där med utställningar är en small sak. Tyvärr så har My's päls inte utvecklas som jag önskat, hennes smoke kunde vara bättre, vilket har gjort att hennes utställningskarriär inte har gått spikrakt. Dock så har hennes smoke förbättrats med åren och My kan nu titulera sig INTERNATIONELL CHAMPION

My har en mycket bra typ och jag vill gärna sprida hennes gener vidare. My har fått sin första kull och det visade sig att hon var en utmärkt mamma. Hennes dotter, S*Lusali's Spirit (Smulan), bor kvar i katteriet. My är numera kastrerad.

Stamtavla
Bilder
Utställningar
Kullar
 
Tillbaka till Européer